Szállítás és fizetési információk

Fizetési módok:

Banki átutalás: A termékek árát és a szállítási költséget előre kell utalnia a megrendelést visszaigazoló emailben szereplő bankszámlaszámra. A közleménybe kérjük tüntesse fel a rendelési számot. A megrendelt termékeket az utalás beérkezése után készítjük össze. Banki adatok: Kedvezményezett: 10400126-50526986-67761002 , Közlemény: rendelési szám

Bankkártyás fizetés: A fizetés a Barion biztonságos rendszerén keresztül történik. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja (MNB engedély: H-EN-I-1064/2013).

Utánvétel: A termékek árát, a szállítási költséget és az utánvételi díjat átvételkor, a futárnak készpénzben vagy bankkártyával illetve Foxpost automatánál bankkártyával kell kifizetni. Az utánvét díja a rendelés végösszegének 2,5%-a.

 

Szállítási módok:

Foxpost futárral történő házhozszállítás: Az ország egész területére megrendelheti a kiválasztott termékeket házhoz szállítással. Ennek díja bruttó 2.158 Ft. 25.000 Ft érték felett a kiszállítás ingyenes. A csomagot a futárszolgálat a felvételtől számított 1-4 munkanapon belül szállítja ki a megadott címre.

FOXPOST automatába küldés: Miután a FOXPOST futár átvette a csomagot, akár 1 munkanapon belül már át is veheti azt a választott célautomatából. Ennek díja bruttó 1 142 Ft. 25.000 Ft érték felett a FOXPOST automatába küldés ingyenes.